Petitchef

CRAP LA CUPTOR

Felul principal
4 porții
30 min
50 min
Foarte ușor
29 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.09 (0.27€/porție)

Preparare

  • Se ia un crap, se curata , se spala, se condimenteaza si se pune in tava. Peste el si in " burta" lui se pun legume gen ceapa morcov ardei rosii si bineinteles lamaie.
  • Se stropeste cu ulei si cu vin alb si se pune la cuptor pentru 40-50 min.Alaturi de cartofi natur merge de minune.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (90g)
Calorii: 29Kcal
  • Carbo: 3.9g
  • Grăsimi: 0.3g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 0.8g
  • Fibre: 1.7g
  • Zahăr: 3.4g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1

Poze

CRAP LA CUPTOR
CRAP LA CUPTOR - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bunuelos la cuptor
Bunuelos la cuptor
6 porții
25 min
Ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează