Petitchef

Crap la cuptor

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Puneti cartofii intr-o tava, unsi cu ulei si sare.
    Din 3 linguri de ulei de masline, sare, piper, busuioc si rozmarin, impreuna cu usturoiul pisat formati o pasta.
  • Crestati pestele pe ambele parti si introduceti pasta. Daca mai ramane sos, ungeti tot pestele cu acel amestec.
  • Asezati crapul pe cartofi, adaugati rosiile si ciupercile, turnati putin ulei, sare si o cana de vin.Puneti totul la cuptor. Verificati sa nu ramana fara zeama si mai adaugati vin cand este nevoie.
  • Lasati 1 ora jumatate, daca este un crap mai mare, al meu a avut 1 kg jumatate. Decorati cu marar la servire si serviti cu lamaie.Si mai aproape.

Rețete inrudite

YouTube

Frittata la cuptor



Poze

Crap la cuptor, poza 1
Crap la cuptor, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.