Petitchef

Supa de peste ungureasca

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se curata pestele, crapul se taie in bucati mari si se sareaza.
    Intr-o oala mare se pune capul de la crap (fara ochi) , pestele mic si ceapa la fiert.
  • Se fierbe aproximativ 30 de minute, apoi se trece totul printr-o sita deasa(inclusiv zeama). Se adauga la pestele pasat, bucatile de crap, ardeiul curatat si taiat bucati, rosia, sarea, piperul si se fierbe in continuare.
  • Daca este necesar se mai adauga apa.
    Se adauga la supa boia de ardei, vinul rosu si se fierbe pana cand crapul este moale.


Întrebări:




Comentarii (18):

06/07/2013

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/07/2013

Foarte bun

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
balazs_m2013
balazs_m2013, 12/02/2017

Valahogy igy kel ezt.

(0) (0) Abuz
19/11/2013

Bine

(0) (0) Abuz
27/07/2013

Very, very good .

(0) (0) Abuz
09/07/2013

Arata bine

(0) (0) Abuz
05/07/2013

Supeeeeeeeeeeeeer buna

(0) (0) Abuz
05/07/2013

Extra

(0) (0) Abuz
05/07/2013

Iubesc ciorba de peste

(0) (0) Abuz
05/07/2013

Cred ca este foarte buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supă de roșii și busuioc
Supă de roșii și busuioc
6 porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa africana
Supa africana
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează