-
Home
-
Rețete
-
Garnituri
-
Retete de mancaruri cu cartofi
-
Cartofi cu sos alb
Cartofi cu sos alb
Preparare
-
Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in apa cu sare. Intr-o craticioara se caleste baconul.
-
Faina indoite cu lapte, apoi adaugam smantana pentru gatit si amestecam bine pana devine ca o ciulama, daca se ingroasa prea mult mai picuram lapte.
-
Untul se topeste si se stinge cu cele doua linguri de Cand sosul este destul de gros adaugam baconul prajit, sare si piper dupa gust.
-
Peste acest sos se adauga cartofii fierti si scursi bine de apa, deasupra se presara cascaval ras.
-
Se acopera pentru 10 minute cu un capac. Se pot servii ca garnitura la orice fel de friptura.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Excelent de bune