Petitchef

Cartofi cu sos alb

Felul principal
2 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Preparare

  • Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in apa cu sare. Intr-o craticioara se caleste baconul.
  • Faina indoite cu lapte, apoi adaugam smantana pentru gatit si amestecam bine pana devine ca o ciulama, daca se ingroasa prea mult mai picuram lapte.
  • Untul se topeste si se stinge cu cele doua linguri de Cand sosul este destul de gros adaugam baconul prajit, sare si piper dupa gust.
  • Peste acest sos se adauga cartofii fierti si scursi bine de apa, deasupra se presara cascaval ras.
  • Se acopera pentru 10 minute cu un capac. Se pot servii ca garnitura la orice fel de friptura.

Poze

Cartofi cu sos alb, poza 1
Cartofi cu sos alb, poza 2
Cartofi cu sos alb, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

29/01/2012

Excelent de bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi cu sos de smantana
Cartofi cu sos de smantana
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi noi cu ierburi aromatice si sos alb
Cartofi noi cu ierburi aromatice si sos alb
3 porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătosSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chiliRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: