Petitchef

Chiftele de cartofi

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Preparare

  • Se zdrobesc cartofii apoi se adauga ouale, branza rasa cam o mana plina, ceapa si usturoiul maruntite, frunzele si condimentele.
  • In functie cat e de moale compozitia se adauga pesmet si se amesteca pana cand devine potrivita pentru modelat.Se formeaza niste bile mari care se turtesc sa ramana cam de un deget de late si se dau prin faina bine .
  • Se pun la prajit in uleiul incins. Se scot si se scurg de excesul de ulei .Se servesc reci cu rosii sau cum va place .

Poze

Chiftele de cartofi, poza 1
Chiftele de cartofi, poza 2
Chiftele de cartofi, poza 3
Chiftele de cartofi, poza 4
Chiftele de cartofi, poza 5
Chiftele de cartofi, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele de carne imbracate in cartofi
Chiftele de carne imbracate in cartofi
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftele de cartofi
Chiftele de cartofi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftele de cartofi - rosti
Chiftele de cartofi - rosti
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1h20m
Ușor
4.9 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertCartofi gratinatiCartofi gratinatiUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.