Chiftele de ciuperci cu legume

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se calesc ciupercile tocate cu ceapa tocata. Se amesteca cu legumele zdrobite cu furculita, usturoiul dat pe razatoare, oul crud, condimente si pesmet, ca sa devina compozitia mai vartoasa.
  • Se formeaza chiftelute cu mainile ude si se dau prin faina.
  • Se prajesc in uleiul incins ( folosit ulei de palmier cu 0 colesterol, care nu miroase a prajeala iar chiftelutele vor fi mai crocante si mai gustoase pentru ca nu absorb grasime). Se servesc cu sos marinat, salata, hrean, muraturi.
CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

23/06/2017

Cum ,cu ulei de palmier?cititi cât de dăunător este utilizarea acestuia.o fii buna rețeta dar nu prajite ci la cuptor unse cu puțin ulei.

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
09/12/2013

O bunatate

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
08/12/2016

300g legume sunt cantarite dupa fierbere?

(2) (0) abuz
mcab, 08/12/2016

Se poate inlocui oul cu un cartof fiert si va fi un aperitiv delicios de post ....

(1) (0) abuz
08/12/2016

Usor de facut..

(0) (0) abuz
costi1960, 08/12/2016

Excelenta reteta, totusi n-ar fi mai sanatoase coapte in cuptor decit prajite ?

(2) (0) abuz
Tytyromania, 08/12/2016

Pare f buna

(0) (0) abuz
vegane, 16/03/2015

Arata tare bine si suna bine reteta. am mancat candva si erau tare bune. voi incerca si eu

(0) (0) abuz
03/04/2013

Uop[okp[

(0) (1) abuz
23/03/2013

Vezi ca daca este cu ou nu e de post

(1) (0) abuz