Petitchef

Pui la cuptor in punga

Felul principal
2 porții
40 min
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Puiul se curata, se taie bucati mici si se pun in punga speciala pentru friptura. Se amesteca toate condimentele si se pun peste carne.
  • Se amesteca bine, se inchide punga si se asaza intr-o tava pentru cuptor. Se fac 4-5 gauri cu scobitoarea in partea superioara a pungii si se pune la cuptor 1 ora la 185ºC.

Poze

Pui la cuptor in punga, poza 1
Pui la cuptor in punga, poza 2
Pui la cuptor in punga, poza 3
Pui la cuptor in punga, poza 4
Pui la cuptor in punga, poza 5
Pui la cuptor in punga, poza 6
Pui la cuptor in punga, poza 7
Pui la cuptor in punga, poza 8
Pui la cuptor in punga, poza 9

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pui la cuptor-Petitchef


Comentarii:

07/11/2011

Foarte gustos iese puiul la punga

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui, carnati si cartofi picanti la cuptor
Pui, carnati si cartofi picanti la cuptor
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui la cuptor cu cimbru si cartofi
Pui la cuptor cu cimbru si cartofi
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui la cuptor cu cartofi noi, ceapa verde si dovlecei
Pui la cuptor cu cartofi noi,ceapa verde si dovlecei
4 porții
2h10m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Retete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.