Petitchef

Ciorba de miel

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

bors dupa gust,sau alt agent de acrire :

Preparare

  • Capul lui Vasilica,curatat de tot ce trebuie :taiat nasul,curata fosele nazale si gura,,taiat urechile si curatate,scos ochii si curatat.Pare cam sinistru,dar asta se intampla o data pe an.
  • Toata carnea se pune in apa rece la fiert,cam o ora cred,am uitat sa ma uit la ceas,dar carnea trebuie sa se desprinda de pe os.
  • Dupa ce a iert,scoatem carnea si o dezosam,creierul avem grija sa-l adaugam la sfarsit,dupa ce am inchis focul,ca sa nu se sfarame.
  • Adaugam legumele maruntie,mai putin stevia si restul verdeturilor.Dupa aproximativ 15 minute,cand legumele sunt aproape fierte,adaugam borsul sau zeama de lamaie sau otetul,depinde de solutia aleasa pentru acrit,smantana si carnea dezosata de miel.
  • Gustam tot timpul ca sa fie bine potrivita de acru,sare ,iuteala.Mai dam cateva clocote sa se omogenizeze smantana in ciorba,apoi stingem focul si adaugam stevia,cozile de ceapa si usturoi verde,tarhonul,leusteanul si patrunjelul.
  • In bolul in care am servit ciorba,am mai adaugat frunze de menta verde tocata.Merge grozav cu mielul.Indrazniti sa incercati si sunt convinsa ca nu o sa va para rau.


Poze

Ciorba de miel
Ciorba de miel - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

03/05/2016

În sfârşit o reţetă de borş de miel care mi se pare perfectă!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/04/2014

Foarte bun a iesit !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează