Petitchef

Ciorba de dovlecei

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata dovleceii de coaja,se spala,se taie cubulete.La fel se procedeaza si cu cartofii.Restul zarzavatului se curata,se spala si se toaca marunt.
  • Se pun toate legumele intr-o oala cu putin ulei si se calesc cateva minute,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba pana ce sunt aproape fierte.
  • Se curata rosiile de plielita si seminte si se dau pe razatoare,apoi se adauga in ciorba.Se mai lasa sa dea cateva clocote,se condimenteaza dupa gust,se adauga borsul,iar la final se amesteca oule cu smantana,se toarna in oala,se mai da un clocot si se pune leusteanul proaspat tocat,apoi se serveste.


Poze

Ciorba de dovlecei
Ciorba de dovlecei - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

15/08/2022

Ai uitat mararul, care face tot!!! De altfel, foarte buna reteta. Simplu si rapid.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/06/2013

Bunaaaaaaaaaaaaaaaa

(0) (0) Abuz
21/06/2013

Super usor de preparat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează