Petitchef

Bors cu carne de vita

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare.
  • Se curata spuma. Legumele se taie dupa dorinta si se calesc putin in ulei: mai intai ceapa, apoi se adauga radacinoasele, ardeiul si tija de telina.
  • Cand carnea este aproape fiarta se pun in oala legumele calite, rosiile sau sucul de rosii, sare, concentrat de vita.
  • Se dau in doua clocote, se adauga borsul. Se serveste simpla sau cu smantana.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

iuliana_viorica_t2020, 08/04/2021

Eu arunc prima apa in care a fiert carnea de vita;astfel fiertura de vita imi ramine clara....sticla :)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de zarzavat
Bors de zarzavat
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Bors rusesc
Bors rusesc
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Borș de sfeclă roșie
Borș de sfeclă roșie
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.