Petitchef

Bors cu carne de vita

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g carne vita,

2 cepe,


1 radacina de patrunjel,

3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion,

1ardei,

tije de telina,

telina radacina,



bors,

sare,

concentrat de vita,

smantana,

o lingura ulei.

Preparare

  • Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare.
  • Se curata spuma. Legumele se taie dupa dorinta si se calesc putin in ulei: mai intai ceapa, apoi se adauga radacinoasele, ardeiul si tija de telina.
  • Cand carnea este aproape fiarta se pun in oala legumele calite, rosiile sau sucul de rosii, sare, concentrat de vita.
  • Se dau in doua clocote, se adauga borsul. Se serveste simpla sau cu smantana.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors rusesc
Bors rusesc
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

De ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: