-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu carne de vita
-
Supa de vita
-
Rețete ciorbă supă vită
-
Bors cu carne de vita
Bors cu carne de vita
Ingrediente
4
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preparare
-
Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare.
-
Se curata spuma. Legumele se taie dupa dorinta si se calesc putin in ulei: mai intai ceapa, apoi se adauga radacinoasele, ardeiul si tija de telina.
-
Cand carnea este aproape fiarta se pun in oala legumele calite, rosiile sau sucul de rosii, sare, concentrat de vita.
-
Se dau in doua clocote, se adauga borsul. Se serveste simpla sau cu smantana.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Eu arunc prima apa in care a fiert carnea de vita;astfel fiertura de vita imi ramine clara....sticla :)