Petitchef

Supa de dovleac cu smantana

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Dovleacul se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se calesc in unt si se se adauga dovleacul. Se stinge apoi cu vin.
  • Se adauga supa de legume, smantana, sarea si piperul. Se fierbe 15 minute dupa care se paseaza cu mixerul si se mai da o data la fiert. Se adauga smantana si se potriveste de sare si piper.
  • Se curata apoi morcovii si telina si se taie fasii. Se curata si prazul si se taie in jumatate, pe lung. Uleiul se incinge si se prajesc fasiile de legume. Se scot si se lasa la scurs si se potrivesc de sare.
  • Semintele de dovleac se toaca. Se toarna supa in farfurii si se adauga legumele. Se presara semintele de dovleac si se serveste.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de dovleac
Supa crema de dovleac
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa de dovleac cu usturoi copt
Supa de dovleac cu usturoi copt
6 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac (reteta video)
Supa crema de dovleac (reteta video)
6 porții
1 oră
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Sosul cu smantana Sosul cu smantana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei