Petitchef

Ciorba de burta

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe burta. Se toaca fideluta.
  • Ceapa si morcovul se dinstuie, adaugam supa de vita si burta,sare, piper, o lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam zeama de varza si gogosarul murat taiat fideluta, mai fierbe 5 minute si dregem ciorba cu galbenusurile batute cu smantana si usturoiul ras. Adaugam verdeata.
  • O servim cu hrean sau cu ardei iute, dupa preferinta.

Întrebări:




Comentarii:

20/02/2013

Zeama de varza la ciorba de burta? Pe cand o faci si cu bors?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.9 / 5
Rețetă Ciorba de burta
Ciorba de burta
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba de burta cu multe legume
Ciorba de burta cu multe legume
15 porții
5 ore
Dificil
4.2 / 5
Rețetă Ciorba de burta
Ciorba de burta
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.