Ciorba de fasole

De gaby_dgaby_d
(3.17/5 - 12 voturi)
5 comentarii


Ingrediente:

- 500 g fasole uscata
- zarzavat pentru ciorbe
- 2-3 linguri pasta tomate
- o cana bors de putina acru
- patrunjel
- leustean
- cimbru
- o lingurita secretul gustului de legume
- doua cepe
- fidea

Preparare:

Etapa 1:

Fasolea se spala bine si se pune la fiert cu apa rece. Dupa ce da in clocot se scurge si se pune alta apa, fierbinte.

Etapa 2:

Cand e fiarta aproape de tot, se scoate cu un polonic o parte din ea si se face o iahnie. Se da deoparte. Intr-o craticioara se caleste ceapa tocata in 30 ml ulei pana devine sticloasa. se adauga zarzavatul si pasta de tomate si se calesc impreuna timp de 10 minute.

Etapa 3:

Se adauga apoi peste fasolea fiarta si se pune din nou la foc. Dupa aproximativ 15 minute se adauga borsul strecurat si fideaua.

Etapa 4:

Se mai lasa 10 minute si se adauga leustean ,patrunjel, putin cimbru si condimentul. Se serveste cu ceapa cruda sau ardei iute.


Printează paginaAdaugă la favorite
De gaby_dgaby_d



Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5
Postat 21/04/2017, 09:53

Chestia aia din poza e ciorba? Ceva mai tembel n-am citit pana la reteta asta! D-na gabyyyyyyy...cui ii serviti si cine mananca asemenea porcarie? Timp de gatire 20 minute, hmm?

(0) (0) Abuz
2 / 5
Postat 21/04/2017, 08:50

0,5 kg fasole? Cum adica sa faci iahnie cu o parte din ea? Ce cauta fideaua? Patrunje, cimbru + codimente artificiale?

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
constanta_s2014
1 / 5constanta_s2014
Postat 21/04/2017, 10:34

Eu nu concep sa mananc ciorba de fasole acra, asa ca pentru mine, din start, reteta asta e o mizereie! Bleeeaaaaah!

(0) (0) Abuz
1 / 5
Postat 21/04/2017, 10:17

Daca e cu bors, atunci e bors, nu ciorba!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 03/01/2014, 15:44

F buna si fara carne

(0) (0) Abuz

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale