Petitchef

Ciorba de salata verde

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
5-6 salate verzi potrivite

200 ml lapte batut

100 g carnat afumat

1 ceapa mare

1 lingurita boia

2 linguri ulei

4 oua,un morov,

verdeata:marar,leustean,patrunjel;sare

Preparare

  • Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai marunt
    Se rade ceapa mare si morcovul,se pun toate la foc mic in 2l apa cam 45 minute;
  • Se face o omleta din 3 oua,sare boia s se rumeneste bine pe ambele parti,dupa care se taie cubulete Se pune omleta peste ciorba se mai fierbe un sfert de ora timp in care se bate oul cu laptele.
  • Se drege ciorba ,se mai lasa putin pe foc ,timp in care tocam verdeata
    Se ia de pe foc la primul semn de fierbere,se adauga,verdeata se potriveste de sare.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de salata verde
Ciorba de salata verde
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de loboda, stevie si salata verde
Ciorba de loboda, stevie si salata verde
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de salata verde cu carnati
Ciorba de salata verde cu carnati
6 porții
45 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: