Ciorba de loboda

Felul principal
8 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014
constanta_s2014, 11/04/2016

Bleaaah ! Nu, nu, nu asa se face. Din ce, Doamne iarta-ma, sa-si ia cat de cat un gust de ciorba fara un morcov, o ceapa uscata, si daca te-apuci sa calesti la inceput loboda, pai pana fierbe se face zob nici nu mai stii ca acolo a fost loboda. Loboda fierbe in doua minute, si de-aia se pune aproape de sfarsit dupa ce au fiert celelalte ingrediente, si iarasi nu inteleg ce rost are fideaua aici, pui fidea cand ciorba e mai subtirica ca sa o mai inzdravenesti putin, dar aici ai destula loboda. Si inca ceva, hotaraste-te ce fel de ciorba faci. De loboda sau de salata?

(0) (1) abuz
lucia_g2014_1
lucia_g2014_1, 11/04/2016

Foarte dar acrita cu bors magic 100% natural

(0) (0) abuz
20/07/2013

Excelenta

(0) (0) abuz
20/06/2013

Foarte racoritoare!!!

(0) (0) abuz
16/05/2013

Ok., e cea mai perfecta ciorba de loboda .

(0) (0) abuz
17/04/2013

Se putea si altfel....

(0) (0) abuz
04/11/2012

Am gasit loboda in piata ,nu am facut demult noroc cu reteta,abia astept sa o savurez ,arata fain...

(0) (0) abuz



+