Petitchef

Ciorba de fasole pastai cu lapte batut

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • A pus la calit ceapa si ardeiul tocate marunt cu 3 linguri de ulei, sare si piper. Dupa 5 minute a pus si fasolea galbena si am mai lasat sa se caleasca 2-3 minute, iar apoi am adaugat 1.5 litri de apa.
  • Proportia apa - lapte batut trebuie sa fie 1,5 l apa la 0,5 l lapte pentru ca ciorba sa iasa mai subtire sau 1 l apa - 1l lapte daca doriti sa iasa mai groasa si cu un gust mai bogat.
  • A lasat sa fiarba timp de 15 minute, apoi a turnat 500 ml de lapte batut, amestecand bine. A mai lasat sa clocoteasca de cateva ori.
  • La sfarsit am adaugat leusteanul tocat, pentru a-i desavarsi gustul.


Poze

Ciorba de fasole pastai cu lapte batut
Ciorba de fasole pastai cu lapte batut - poza 2
Ciorba de fasole pastai cu lapte batut - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

04/02/2015

Delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/08/2013

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/07/2013

Super buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/10/2013

Este si preferata mea de altfel,numai ca eu o gatesc dupa reteta moldoveneasca.Adaug morcov,iar laptele batut il las sa se acreasca bine,nu chiar proaspat,ca sa iasa acrisoara,dar depinde de gust.Iar la sfarsit bat cateva oua cu smantana si le adaug peste celelalte.Si bineinteles leusteanul,pe care il ador!

(0) (0) Abuz
27/06/2013

Super buna..........delicios...

(0) (0) Abuz
02/07/2012

EXCELENTA

(0) (0) Abuz
20/06/2012

Destul de buna,dar mai buna era cea a bunicii mele...

(0) (0) Abuz
31/07/2011

Super buna

(0) (0) Abuz
19/07/2011

Este una din ciorbele mancate de mine in copilarie cand mergeam la bunici la cluj

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Flan cu lapte condensat
Flan cu lapte condensat
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Fursec xxl cu alune, ciocolată cu lapte și praline
Fursec xxl cu alune, ciocolată cu lapte și praline
8 porții
31 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează