Petitchef

Ciorba de curcan

Felul principal
4 porții
1 oră
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carne se pune la foc in apa cu sare si prima apa se arunca. Se pune din nou la fiert in apa curata cu putina vegeta, si sa lasa la foc pana cand carnea este aproape facuta adica cca 1 ora.
  • Se adauga apoi zarzavatul si se mai lasa sa fiarba 20 minute, dupa care se pune si bulionul. Cand zarzavaturile sunt fierte si carnea aproape cade de pe os, se adauga fideaua, se mai fierbe cca 3 minute.
  • Se opreste focul si oala se trage de pe ochiul pe care a fost, pentru a opri fierberea. Altfel fideaua se va umfla prea mult si se imprastie in oala.
    Se adauga verdeata, iar pentru cine o prefera acrisoara, trebuie sa puna borsul inainte de fidea.
    A iesit o bunatate de ciorbita.


Poze

Ciorba de curcan
Ciorba de curcan - poza 2
Ciorba de curcan - poza 3
Ciorba de curcan - poza 4
Ciorba de curcan - poza 5
Ciorba de curcan - poza 6
Ciorba de curcan - poza 7
Ciorba de curcan - poza 8

Întrebări:




Comentarii (67):

Teo, 20/09/2023

Nota 10/10 a ieșit foarte bună

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/11/2016

Modul tau de exprimare nu este destul de detaliat pentru un incepator ca mine. Legumele trebuiesc taiate cuburi? Toate odata? Iar de leustean nu ai zis cand trebuie pus.

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
degeanu_e2013, 22/09/2015

RECOMAND PENTRU ORICE ANOTIMP !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Sorin Cern?ianu, 23/01/2015

Foarte gustoasă, se poate pune însă și zeama de varza în loc de borș, cu rezultate la fel de bune.

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
acid, 22/01/2015

Buuunaaa.........

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/06/2013

Arata
excelent de bine abia astept so incerc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/06/2013

Ffffff buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Ioan-Dorin, 23/05/2022

Rețetele care sunt cu vegeta și alte porcării chimice, nu au ce căuta aici.
Îmi este milă de voi!!!

(0) (0) Abuz
Mihaela, 06/02/2022

Se arunca prima apa???De ce,exista si o explicatie?
Arunci proteina ...atunci de ce mai pui carne?Vegeta ?!Arunci proteina din carne si pui vegeta...noroc ca e mare gradina si avem loc toti!

(0) (0) Abuz
toni, 07/06/2019

Lipsesc morcovii de la ingrediente.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 7

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! 15 retete cu carne de curcan 15 retete cu carne de curcan Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează