Petitchef

Ciorba de varza cu bors

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1/4 varza alba


3 catei usturoi

1 lingurita boia dulce

100 g. afumatura

2 linguri de pasta de rosii

2 linguri de smantana

2 cani de bors

Preparare

  • Se taie ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul,afumatura si boiaua dulce.Cand s-a calit bine totul se pune pasta de rosii si se lasa la fiert cateva minute dupa care se pune varza taiata fideluta si se amesteca bine cu sosul deja gatit.
  • Se pune apa si se lasa la fiert cam 30 minute. Vom gusta de sare si vom pune borsul ,dupa care mai lasam pe foc cateva clocote si stingem aragazul. Batem smantana cu putina zeama din ciorba si turnam totul in oala,amestecand bine .

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de varza (lucskos kaposzta)
Ciorba de varza (lucskos kaposzta)
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Ciorba de varza dulce cu lapte prins
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
5 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Salata indiana de varzaSalata indiana de varza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.