Petitchef

Ciorba de varza cu bors

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul,afumatura si boiaua dulce.Cand s-a calit bine totul se pune pasta de rosii si se lasa la fiert cateva minute dupa care se pune varza taiata fideluta si se amesteca bine cu sosul deja gatit.
  • Se pune apa si se lasa la fiert cam 30 minute. Vom gusta de sare si vom pune borsul ,dupa care mai lasam pe foc cateva clocote si stingem aragazul. Batem smantana cu putina zeama din ciorba si turnam totul in oala,amestecand bine .


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează