Petitchef

CIUPERCI CU MOZZARELLA SI CIMBRU

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-o tava punem hartie de copt, stropim cu putin ulei de masline si intindem feliile de ciuperci intr-un singur strat. Presaram deasupra bucatele de mozzarella. Stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu sare, piper, boia si cimbru.
  • Dam tava la cuptor si lasam pana cand branza se topeste, iar ciupercile se inmoaie. Atentie: ciupercile si branza isi vor lasa apa, asa ca pregatiti 3-4 servetele si indepartati cu ajutorul acestora surplusul de lichid (inclinati vasul si aduceti lichidul intr-un colt). Se serveste cu bucati de paine proaspata.


Poze

CIUPERCI CU MOZZARELLA SI CIMBRU
CIUPERCI CU MOZZARELLA SI CIMBRU - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

John_, 25/09/2018

Eu as pune niste ciuperci otravitoare si ti-as servi tie Sabina, sau cine dracu' esti, acest preparat. Poate asa scapam de ineptiile tale culinare!

(0) (1) Abuz
25/09/2018

Tu ai mancat apoi si servetelele?

(0) (1) Abuz
nairdas, 25/09/2018

Sabina, iarasi esti VARZA !!!

(1) (0) Abuz
Machilleos, 25/09/2018

Ma gandesc ca motarela se topeste in 5 minute si ciupercile sunt crude?

(0) (1) Abuz
petruta, 25/09/2018

Bun si usor de pregatit

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
2 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
10 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biluțe de mozzarella în friteuza cu aer
Biluțe de mozzarella în friteuza cu aer
4 porții
1 h 23 m
Foarte ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează