Petitchef

Clatite din naut cu branza

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe nautul, apoi se da prin mixer pana se face crema. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile spuma. Branza se taie bucatele si se pune deoparte.
  • In crema de naut se adauga faina, drojdia, galbenusurile, lapte, suc de lamaie, sare, piper si cateva frunze de busuioc. Se amesteca cu mixerul pana se obtine o crema omogena si moale. Se adauga apoi si albusurile batute spuma si se amesteca.
  • Se unge o tigaie cu putin ulei si se pune un polonic din aluatul de clatite, bucati de mozzarella, apoi din nou un polonic de aluat. Se prajeste pe ambele parti si se serveste cu smantana.

Rețete inrudite

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clatite cu branza dulce
Clatite cu branza dulce
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Clatite umplute cu branza de vaci
Clatite umplute cu branza de vaci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Clatite cu branza la cuptor
Clatite cu branza la cuptor
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Clatite marmorate
Clatite marmorate
8 porții
1 h 32 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Clatite cu pastis
Clatite cu pastis
15 porții
47 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clatite cu bechamel si jambon
Clatite cu bechamel si jambon
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.