Petitchef

Conopida cu sos de rosii

Felul principal
1 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Conopida se spala si se tine in apa rece cu sare 30 minute. Intr-o cratita punem uleiul la incins, se adauga pulpa de rosii si se lasa cca 5-10 minute pe foc la calit.
  • Separat intr-o cratita cu apa fierbinte si sare adaugam conopida si o lasam sa fiarba cca 10-15 minute. Peste sosul de rosii format se adauga vegeta, se adauga apoi conopida fiarta.
  • Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se ia de pe foc. Se adauga verdeata tocata marunt.


Întrebări:




Comentarii:

07/11/2012

Buna de tot conopida cu sos de rosii

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu maioneza si iaurt
Conopida cu maioneza si iaurt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
3 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romanesco – conopida martiana Romanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează