Petitchef

Escalop zingara

Felul principal
4 porții
20 min
7 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
600 g pulpa de porc

150 g sunca presata

200 g ciuperci

ulei de masline

o lingura cu faina

1-2 linguri cu bulion

sare ,piper

o legatura patrunjel

1-2 catei de usturoi

Preparare

  • Taiem pulpa de porc felii cam cat un deget de groase, avut felii taiate de ceafa pe care le-am batut putin cu ciocanul pentru snitele pus felia de ceafa intre doua bucati de folie alimentara.
  • In reteta scria ca aceste felii se prajesc putin in unt sau ulei de masline ales sa le fac pe teflon fara picatura de grasime , mi s-a parut cel mai bine asa.
  • Dupa ce prajit feliile de carne le dam deoparte si punem doua linguri de ulei de masline intr-un vas la incalzit.Intr-un castron amestecam faina cu bulionul si niste apa apoi turnam acest sos peste uleiul incins si lasam sa dea in clocot.
  • Asezonam cu sare si piper si adaugam feliile de carne si catelul de usturoi taiat marunt acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
  • Intr-o craticioara punem o lingura de ulei si adaugam sunca taiata fideluta si ciupercile pe care le-am clatit putin apoi stors bine de zeama.Le calim pret de 5-7 minute .
  • Verificam daca a fiert carnea si daca este fiarta adaugam ciupercile si sunca .Mai lasam pe aragaz 5 minute sa se intrepatrunda toate aromele.
  • Tocam patrunjelul marunt si presaram deasupra.Serviti cu salata de varza sau salata de sezon.

Poze

Escalop Zingara, poza 1
Escalop Zingara, poza 2
Escalop Zingara, poza 3
Escalop Zingara, poza 4
Escalop Zingara, poza 5
Escalop Zingara, poza 6
Escalop Zingara, poza 7
Escalop Zingara, poza 8
Escalop Zingara, poza 9
Escalop Zingara, poza 10
Escalop Zingara, poza 11
Escalop Zingara, poza 12
Escalop Zingara, poza 13
Escalop Zingara, poza 14
Escalop Zingara, poza 15
Escalop Zingara, poza 16
Escalop Zingara, poza 17
Escalop Zingara, poza 18
Escalop Zingara, poza 19
Escalop Zingara, poza 20

Întrebări:




Comentarii:

05/02/2013

Arata bine.

(0) (0) Abuz
13/11/2012

Ok

(0) (0) Abuz
04/07/2011

Arata super sicred ca e delicios!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Escalop de porc zingara
Escalop de porc "zingara"
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
8 porții
35 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Escalop de porc zingara
Escalop de porc zingara
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: