Petitchef

Cotlet de porc cu ciuperci

Felul principal
5 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Se taie cotletul in felii groase de 1 cm, se sareaza, pipereaza si se bat cu ciocanul de snitele. Pe o tigaie incinsa in prealabil se pune carnea la rumenit pe ambele parti, pana isi schimba usor culoarea, intre timp taiati ceapa solzisori. Cand s-a rumenit carnea, se scoate pe o farfurie.
  • In tigaie puneti ceapa si 1 pahar cu apa, apoi adaugati bulionul si carnea... mai adaugati apa pana ce carnea este acoperita si fierbeti la foc mic.
  • Cand sosul a scazut pana la jumatate, scoateti carnea pe o farfurie, paserati sosul de ceapa intr-un blender, acesta se va ingrosa dand astfel o consistenta frumoasa sosului. Puneti sosul inapoi in tigaie.
  • Adaugati carnea. ciupercile si jumatete de pahar de apa, mai lasati pe foc 10-15 minute, opriti focul, asezonati cu sare si piper si presarati patrunjel tocat. Serviti cu piure de conopida, reteta aici.


Poze

Cotlet de porc cu ciuperci
Cotlet de porc cu ciuperci - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

30/11/2016

Super cu ceafa in loc de cotlet si ceva mai multe ciuperci proaspete

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/04/2013

Superrrrrrrrr

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
2 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează