Muschiulet de porc cu sos aromat si tartine de orez Felul principalFoarte ușor40 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 2 3 linguri de otet de vin alb 3-4 linguri de vin alb 2 linguri de suc de lamaie 2 linguri de apa 1 catel mare de usturoi, dat prin razatoare 2 lingurite de zahar tos 1 ceapa mica, tocata marunt 5-6 fire de rozmarin proaspat 5-6 frunze proaspete de salvie 3 foi de dafin 6 boabe de piper negru, zdrobite grosier 120 g unt 2 galbenusuri de ou 1 lingura de frunze proaspete de salvie, tocate - marunt sare piper negru, proaspat macinat 350 g muschiulet de porc, taiat in 2 bucati egale, lungi de cate 8-10 cm 4 felii de bacon 4 felii subtiri de cascaval 1 lingura de unt, la temperatura camerei 3 lingura de ulei de floarea-soarelui 4 tartine de orez