Petitchef

Cotlet de porc cu sos de piper verde

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Zdrobim boabele de piper in mojar, sau daca nu avem, le pun intr-o carpa curata si le batem cu un sucitor sau un ciocan pana arata cam asa Taiem o ceapa mica si o calim in unt topit, pana se inmoaie apoi adaugam boabele de piper, mai lasam 1 minut, sa se imprastie aroma in unt .
  • Acum trebuie adaugate cele 3 linguri de faina ALBA, moment in care eu m-am enervat, pt ca nu aveam decat faina integrala in casa, care are culoare inchisa, fapt ce a daunat in final aspectului sosului, care a iesit mai inchis. Gustul a fost f bun. Deci se adauga faina, preparatul incepe sa se ingroase, omogenizam si stingem focul.
  • Facut o supa de legume din 400 ml apa clocotita in care am dizolvat un cub BIO de legume de la DM: turnat aprox 100 ml supa peste compozitia cu boabe de piper, amestecat si pus din nou pe foc. mai turnat supa, tot cate putin.
  • Chiar daca pare subtire, sosul se va ingroasa. In functie de cat de gros sau subtire ma place, mai puneti sau nu supa, eu am pus-o pe aproape pe toata. Amluat tigaia de pe foc, adaugat smantana + sos Worchester, si pus sosul in sosiera: Cotletele sarat si prajit, pe ambele parti, la foc foarte mare, in unt topit.
  • Apoi stins cu o cana de supa si lasat sa scada de tot, apoi mai prajit putin, pana s-au rumenit.
    servit cu cartofi piure, si castraveti murati iuti, chiar a fost o masa spicy dar foarte buna. Sosul e toata smecheria.


Poze

Cotlet de porc cu sos de piper verde
Cotlet de porc cu sos de piper verde - poza 2
Cotlet de porc cu sos de piper verde - poza 3
Cotlet de porc cu sos de piper verde - poza 4
Cotlet de porc cu sos de piper verde - poza 5
Cotlet de porc cu sos de piper verde - poza 6
Cotlet de porc cu sos de piper verde - poza 7
Cotlet de porc cu sos de piper verde - poza 8
Cotlet de porc cu sos de piper verde - poza 9
Cotlet de porc cu sos de piper verde - poza 10

Întrebări:




Comentarii:

01/01/2014

Am mancat si este excelent ~

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Iamiiiiii

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos de iaurt - sănătos și savuros
Sos de iaurt - sănătos și savuros
4 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează