Am scos samburi cireselor si apoi le-am pus la fiert pe un foc mic impreuna cu vinul, otetul si lingura de zahar. Cand a inceput sa dea in clocot am adaugat frunza de dafin si boabele de mustar si piper. Cat timp sosul fierbea, am pus la incins tigaia gratar si am prajit bine pe ambele parti cotletele. Am luat carnea de pe gratar si am presarat pe ea putina sare gronjuroasa. Cand sosul a scazut o treime am adaugat amidonul, amestecat initial bine cu 1 lingura de apa, apoi cu putin sos fierbinte. Am mestecat bine cu lingura de lemn si am lasat sa dea cateva clocote, mai apoi am asezat in sos gratarele de porc si am lasat sa mai fiarba 2 minute.
Interesanta reteta. Eu am adaugat si niste garnitura de couscous. Iar in loc de amidon am pus putina faina pentru ingrosare, cu toate ca nu cred ca era necesar. Recomand! Pofta buna si voua!
N-am inteles de ce inecat, cand e mult mai apetisant, elegant si decent sa spui "Cotlet de porc in sos de cirese". Deh, gusturi de mahala, nu te dezici!
Comentarii (18):
Interesanta reteta. Eu am adaugat si niste garnitura de couscous. Iar in loc de amidon am pus putina faina pentru ingrosare, cu toate ca nu cred ca era necesar. Recomand! Pofta buna si voua!
N-am inteles de ce inecat, cand e mult mai apetisant, elegant si decent sa spui "Cotlet de porc in sos de cirese". Deh, gusturi de mahala, nu te dezici!
Nu am gatit dar pare interesant.
Super
Excelent !
Reusita ff bun
I-mi place combinatia!
BUNA RETETA,TREBUIE PUSA I N APLICARE
Excelent!!!
Cred ca e si foarte bun, pe langa aspect