Petitchef

Cotlet de porc caramelizat

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se topesc cele 50 g unt intr-o tigaie antiaderenta. Cand untul este topit se adauga cotletele de porc si se lasa pana prind o usoara crusta aurie.
  • In acest moment se adauga cate o lingurita de zahar peste fiecare cotlet si celelalte 2-3 direct in unt. Se lasa la fiert impreuna pana ce zaharul se caramelizeaza si se prinde bine de carne.
  • In acest moment se adauga sangria si se potriveste de sare si piper. Cotletele sunt gata cand sosul scade bine.
  • Se scot cotletele si peste sosul ramas se adauga 25g unt si ciupercile taiate feliute si se asezoneaza cu sare si piper.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor
Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu ciuperci
Cotlet de porc cu ciuperci
5 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
4 porții
1 h 55 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cum sa faci zahar caramelizat Cum sa faci zahar caramelizat Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei