Petitchef

Cotlet de porc la gratar (marinat in sos de soia)

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 felii cotlet de porc fara os ,

sos de soia ,

susan pentru decor ,

ulei .

Preparare

  • Cotletul de porc se bate putin cu ciocanul de carne , se unge bine cu sos de soia si se pune intr-o punga / caserola inchisa , la marinat , de seara pana dimineata.
  • Grill-ul se unge cu putin ulei si se incinge bine.Se aseaza cotletele de porc si se prajesc pe ambele parti.
  • A turnat peste ele putin sos dulce - acrisor si a presarat susan.



Comentarii:

29/08/2015

EXCEPŢIONAL DE BUNĂ.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu sos de hrean
Cotlet de porc cu sos de hrean
4 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Cotlet de porc inecat in sos de cirese
Cotlet de porc inecat in sos de cirese
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Somon marinat cu lamaie
Somon marinat cu lamaie
4 porții
1h5m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarSoia si produsele din soiaSoia si produsele din soiaRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: