Petitchef

Creier pane

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 kg creier de porc

aprox 1/2 l apa .cat sa acopere creierul

20 ml otet

1 lg sare

2-3 oua,depinde de marime

faina

pesmet

sare

piper din belsug

Preparare

  • Se fierbe apa,se adauga otetul si sarea ,apoi se adauga creierul.Lichidul trebuie sa-l acopere.Daca e nevoie adaugati apa fiarta si otet,corespunzator.Se fierbe creierul de porc timp de 5 minute,cel de vaca sau maduvioarele 10 minute.
  • Se scurge si se lasa la racit apoi se procedeaza ca si cu ori pane.se da creierul,cu grija prin faina,oul amestecat cu sare si piper,si pesmet.
  • Se prajeste in uleiul bine incins se serveste cald,stropit cu zeama de lamaie si piper,alaturi de piure de cartofi si/sau salata.
  • Noi l-a mancat alaturi de o salata simpla de rucola cu ceapa, rosii si felii de lamaie.

Întrebări:




Comentarii:

28/06/2016

Toate sunt bune mai ales daca sunt preparate gustos ,depinde de bucatar sau de bucatareasa mancarea ,cum se pricepe sa o prepare >Fiecare om are stilul si modul lui de a prepara mancarea .Toate organele de la animale sau pasari crescute de curte ,la tara ,daca sunt sanatoase ,toate se pot consuma cu incredere .

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Creier pane
Creier pane
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Creier pane
Creier pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Creier pane
Creier pane
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.