Petitchef

Creier pane

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se fierbe apa,se adauga otetul si sarea ,apoi se adauga creierul.Lichidul trebuie sa-l acopere.Daca e nevoie adaugati apa fiarta si otet,corespunzator.Se fierbe creierul de porc timp de 5 minute,cel de vaca sau maduvioarele 10 minute.
  • Se scurge si se lasa la racit apoi se procedeaza ca si cu ori pane.se da creierul,cu grija prin faina,oul amestecat cu sare si piper,si pesmet.
  • Se prajeste in uleiul bine incins se serveste cald,stropit cu zeama de lamaie si piper,alaturi de piure de cartofi si/sau salata.
  • Noi l-a mancat alaturi de o salata simpla de rucola cu ceapa, rosii si felii de lamaie.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

28/06/2016

Toate sunt bune mai ales daca sunt preparate gustos ,depinde de bucatar sau de bucatareasa mancarea ,cum se pricepe sa o prepare >Fiecare om are stilul si modul lui de a prepara mancarea .Toate organele de la animale sau pasari crescute de curte ,la tara ,daca sunt sanatoase ,toate se pot consuma cu incredere .

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Creier pane cu trei nuante de piure
Creier pane cu trei nuante de piure
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Creier pane
Creier pane
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Creier pane
Creier pane
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Bento Vegan
Bento Vegan
1 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei