Petitchef

Friptura de porc cu ceapa

Felul principal
2 porții
25 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
4 bucati carne de porc

ulei de masline

6 ceape rondele

2 linguri de otet de vin

8 linguri de vin alb

2 lingurite boabe mustar

3 linguri de smantana

Preparare

  • Se incalzeste ulei intr-o tigaie si se prajesc bucatile de carne pentru aproximativ 6 minute pe fiecare parte . Separat se prajeste si ceapa felii pentru aproximativ 5 minute.
  • Se adauga otet , se reduce focul, se mai lasa pentru cateva minute mai apoi se adauga vinul si se mai lasa cateva minute pe foc.
  • Se amesteca mustarul si smantana pana cand se ingroasa dupa care se adauga la sos.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Friptura de porc cu sos de ceapa
Friptura de porc cu sos de ceapa
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Friptura de porc cu mustar
Friptura de porc cu mustar
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Friptura de porc cu paste si masline
Friptura de porc cu paste si masline
2 porții
25 min
Ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: