Petitchef

Dip cu spanac si anghinare (spinach and artichoke dip)

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Amestecati toate ingredientele si puneti-le intr-un vas de yena (sau termorezistent).
  • Coaceti la 180 grade C intre 20 si 30 de minute, pana vedeti ca compozitia fierbe pe marginile vasului – si pe deasupra se formeaza o crusta aurie.
  • Serviti cu crutoane de paine sau tortillas chips.Cel mai delicios dip din lume si primul in topul preferintelor mele!!!

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Dip cu spanac si anghinare (Spinach and artichoke dip), poza 1
Dip cu spanac si anghinare (Spinach and artichoke dip), poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de spanac(dip de spanac)
Crema de spanac(dip de spanac)
2 porții
38 min
Foarte ușor
Rețetă Dip de ardei iute(jalapeno popper dip)
Dip de ardei iute(jalapeno popper dip)
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei