Petitchef

Dip cu spanac si anghinare (spinach and artichoke dip)

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1/2 punga de spanac inghetat (luat to de la Carrefour) (dezghetat si taiat marunt daca nu e deja macinat)

1 conserva de artichoke marinat-taiat marunt

120 g de crema de branza (Philadelphia)

1/2 cana smantana

1/4 cana maioneza

1 catel de usturoi zdrobit

1/2 lingurita sos de chili

1/4 cana de parmigiano reggiano (razalit)

1/4 cana branza mozzarella (razalita)

Preparare

  • Amestecati toate ingredientele si puneti-le intr-un vas de yena (sau termorezistent).
  • Coaceti la 180 grade C intre 20 si 30 de minute, pana vedeti ca compozitia fierbe pe marginile vasului – si pe deasupra se formeaza o crusta aurie.
  • Serviti cu crutoane de paine sau tortillas chips.Cel mai delicios dip din lume si primul in topul preferintelor mele!!!

Poze

Dip cu spanac si anghinare (Spinach and artichoke dip), poza 1Dip cu spanac si anghinare (Spinach and artichoke dip), poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Diplomat cocktail
Diplomat cocktail
4 porții
1h15m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dip de ardei iute(jalapeno popper dip)
Dip de ardei iute(jalapeno popper dip)
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: