Petitchef

Spanac sotat cu usturoi "a la Jamie"

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Eu am avut noroc sa gasesc spanac din acela cu frunze mici si crocante, chiar la inceput de ianuarie, deci first edition pe anul asta. L-am spalat bine, frunza cu frunza, si l-am aruncat (in stil Jamie - cu gesturi ample, in traducere libera "Je m'en fiche", nu are ce sa nu iasa) peste uleiul de masline care se incinta deja intr-o oala. L-am lasat la sotat cam 15 minute (frunzele nu trebuie sa se faca praf) dupa care am adaugat usturoiul tocat in bucatele (nu strosit). Lamaia am stors-o peste spanac in stilul deja consacrat, adica de la 2 km distanta de oala si am mai lasat pe foc 3 minute si am asezonat cu sare si piper. Daca voi nu vreti sa fie asa acru, puteti folosi doar o jumatate de lamaie. A mers perfect cu muschi de vita la gratar.


Poze

Spanac sotat cu usturoi a la Jamie
Spanac sotat cu usturoi a la Jamie - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

10/04/2014

Ma bucur ca am scapat de faina care se punea de obicei

(0) (0) Abuz
20/11/2013

Am sa incerc maine

(0) (0) Abuz
21/03/2013

F buna

(0) (0) Abuz
13/05/2012

Bun

(0) (0) Abuz
24/03/2012

Ceva asemanator am mincat de la Antonio Passarelli.Excelenta reteta,usor de preparat si sanatoasa!!!!! Pofta buna!!!!

(0) (0) Abuz
25/01/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz
14/01/2012

Merde!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Blinele cu spanac
Blinele cu spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Börek, delicatesa turceasca cu spanac
Börek, delicatesa turceasca cu spanac
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează