Cum se gătesc tăițeii instant? rețetă rapidă cu carne de vită și ciuperci!
Aveți chef de un preparat delicios fără să petreceți ore întregi în bucătărie? Atunci rețeta noastră "leneșă" inspirată de Juliette este pentru tine! Gata într-o clipă, este foarte ușor de preparat datorită câtorva trucuri: tăiați legumele în timp ce carnea se gătește și puneți tăițeii în timp ce compoziția se termină de gătit în tigaie. În plus, este o rețetă ultra-modulabilă: înlocuiți pastele cu orez sărat, legumele cu preferatele dumneavoastră... Dați frâu liber creativității! Vă explicăm totul în rețeta noastră detaliată chiar aici ↓↓ Și vă vom oferi o mulțime de alternative în comentarii ;-)
Ingrediente
1
Tăiței:
Topping:
Sos:
Garnitură:
Materiale
- tocător
- 1 cuțit
Pentru a găti umplutura:
- 1 tigaie
- 1 spatulă
- Pentru a găti tăițeii
- cratiță
- 1 cutie etanșă (sau castron + farfurie)
Pentru a mânca tăițeii:
- bețișoare (sau o furculiță, dacă preferați)
- o farfurie pentru supă (sau un castron mare)






