Petitchef

Rulada din carne tocata

Aperitiv
4 porții
30 min
60 min
Foarte ușor
Un aperitiv consistent si usor de facut.

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, cu faina, cu usturoiul pisat, sarea si piperul si se intinde pe hartie sau pe folie alimentara, pentru a se putea rula usor.
  • Alte 2 oua se fierb si se taie in patru, se pun pe foaia de carne impreuna cu cascavalul ras, maslinele taiate si ardelul taiat fidelute.
  • Se ruleaza, se unge cu putin ou si presoara seminte de susan, se da cuptor cca o ora. Se taie rece ca sa nu se desfaca. Sa aveti pofta!

Poze

Rulada din carne tocata, poza 1
Rulada din carne tocata, poza 2
Rulada din carne tocata, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1 oră
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Retete cu carne tocataRetete cu carne tocataRulada cu carneRulada cu carne

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.