Petitchef

Rulada din carne tocata

Aperitiv
4 porții
30 min
60 min
Foarte ușor
Un aperitiv consistent si usor de facut.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
800 g carne tocata amestec vita si porc,

4 oua,


4 lg faina de grau,

sare, piper,

masline negre si verzi ,

jumatate de ardel gras,

cascaval, sau branza de oaie 150 gr

Preparare

  • Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, cu faina, cu usturoiul pisat, sarea si piperul si se intinde pe hartie sau pe folie alimentara, pentru a se putea rula usor.
  • Alte 2 oua se fierb si se taie in patru, se pun pe foaia de carne impreuna cu cascavalul ras, maslinele taiate si ardelul taiat fidelute.
  • Se ruleaza, se unge cu putin ou si presoara seminte de susan, se da cuptor cca o ora. Se taie rece ca sa nu se desfaca. Sa aveti pofta!

Poze

Rulada din carne tocata, poza 1Rulada din carne tocata, poza 2Rulada din carne tocata, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
2 / 5
Rețetă Rulada cu carne tocata, cabanos si cascaval
Rulada cu carne tocata, cabanos si cascaval
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1 oră
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne tocataRetete cu carne tocataRulada cu carneRulada cu carneRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: