Petitchef

Rulada din carne tocata

Aperitiv
4 porții
30 min
60 min
Foarte ușor
Un aperitiv consistent si usor de facut.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
800 g carne tocata amestec vita si porc,

4 oua,


4 lg faina de grau,

sare, piper,

masline negre si verzi ,

jumatate de ardel gras,

cascaval, sau branza de oaie 150 gr

Preparare

  • Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, cu faina, cu usturoiul pisat, sarea si piperul si se intinde pe hartie sau pe folie alimentara, pentru a se putea rula usor.
  • Alte 2 oua se fierb si se taie in patru, se pun pe foaia de carne impreuna cu cascavalul ras, maslinele taiate si ardelul taiat fidelute.
  • Se ruleaza, se unge cu putin ou si presoara seminte de susan, se da cuptor cca o ora. Se taie rece ca sa nu se desfaca. Sa aveti pofta!

Poze

Rulada din carne tocata, poza 1
Rulada din carne tocata, poza 2
Rulada din carne tocata, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1 oră
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.