Petitchef

Drob de miel si ficat de pui

Felul principal
4 porții
40 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Maruntaiele de miel impreuna cu ficatul de pui se curata si se spala foarte bine, apoi se pune la fiert in apa rece cu 2-3 lingurite de sare.Cand au fiert se toaca marunt sau se pot da prin masina de tocat.
  • Taiat marunt, imi place mai mult asa, fiecare faca cum ii place.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei.Cand sunt aproape calite se adauga si patrunjelul si mararul tocate marut si se lasa inca 2-3 minute sa se inmoaie putin.
  • Intr-un lighean se amesteca maruntaiele impreuna cu ceapa, usturoiul si verdeata.Se pune cimbru dupa gust, sare si piper.Adaugam si cele 3 oua intregi.
    Si amestecam bine pana se leaga compozitia.
  • Luam 2 tavi, pe care le ungem cu unt si le tapetam cu pesmet, data viitoare pun hartie de copt.Se pune un strat din compozitie, apoi se pun 4-5 oua fierte, depinde cat de lunga este tava.
  • Si apoi acoperim bine cat sa nu se mai vada deloc ouale, unul l-am facut cu oua si unul simplu.
    Se da la cuptorul preincalzit timp de 50-60 minute.
    Se lasa pana se rumeneste frumos.
  • Stiam ca Sfintele sarbatori Pascale le voi face acasa, asa ca nu ma grabeam deloc in bucatarie, dar in ultimul moment mi sa spus ca nu vom face Pastele acasa si am ramas doar cu aceasta poza, mai am 2 cu drobul taiat dar trebuie sa le caut acasa in nebunia de poze.


Poze

Drob de miel si ficat de pui
Drob de miel si ficat de pui - poza 2
Drob de miel si ficat de pui - poza 3
Drob de miel si ficat de pui - poza 4
Drob de miel si ficat de pui - poza 5
Drob de miel si ficat de pui - poza 6
Drob de miel si ficat de pui - poza 7
Drob de miel si ficat de pui - poza 8
Drob de miel si ficat de pui - poza 9
Drob de miel si ficat de pui - poza 10
Drob de miel si ficat de pui - poza 11
Drob de miel si ficat de pui - poza 12
Drob de miel si ficat de pui - poza 13
Drob de miel si ficat de pui - poza 14

Întrebări:




Comentarii:

19/04/2014

Super

(0) (0) Abuz
17/04/2014

Ok super reteta

(0) (0) Abuz
11/04/2014

Cred ca este bun ce o sa iasa, e prima oara cand fac, sa vad ce iese

(0) (0) Abuz
03/05/2013

F bnnnnnnnnnnnn

(0) (0) Abuz
29/04/2013

Super bun...eu mai adaug si putin orez fiert !

(0) (0) Abuz
25/04/2013

Titus mia placut

(0) (0) Abuz
04/04/2013

Tot asa o fac si eu...iese o bunatate

(0) (0) Abuz
31/03/2013

Fffff buna

(0) (0) Abuz
10/04/2012

Excelenta

(0) (0) Abuz
01/04/2012

Da

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Retete de Drob Retete de Drob Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează