Petitchef

Miel umplut

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie pulkpa inferioara a mielului.pe partea cu coastele se face un buzunar cat de mare se poate.
  • Umplutura se prepara astfel.se toaca marunt ceapa si se prajeste.Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine .
  • Se pun intr-un castron painea,ceapa prajita,verdeata tocata marunt,ficatul crud tocat marunt,ouale,sare piper si se omogenizeaza.
  • Cu acest amestec es umple buzunarul mielului apoi se coase .Se unge bine carnea si se da la cuptor pentru 2-3 ore pana se coace bine si capata o crusta aurie.


Poze

Miel umplut
Miel umplut - poza 2
Miel umplut - poza 3
Miel umplut - poza 4
Miel umplut - poza 5
Miel umplut - poza 6
Miel umplut - poza 7
Miel umplut - poza 8
Miel umplut - poza 9
Miel umplut - poza 10
Miel umplut - poza 11

Întrebări:




Comentarii:

30/03/2013

Votre commentaire:pofta buna

(0) (0) Abuz
16/05/2012

Arata bine. Felicitari

(0) (0) Abuz
29/02/2012

FOARTE BINE ARATA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu quinoa si rodie
Dovleac umplut cu quinoa si rodie
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează