Petitchef

Miel umplut

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 jumatate de miel

250 g ficat de pui

1 legatura marar

1 legatura patrunjel

200 g ceapa

4 oua

300 g paine sare piper

Preparare

  • Se taie pulkpa inferioara a mielului.pe partea cu coastele se face un buzunar cat de mare se poate.
  • Umplutura se prepara astfel.se toaca marunt ceapa si se prajeste.Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine .
  • Se pun intr-un castron painea,ceapa prajita,verdeata tocata marunt,ficatul crud tocat marunt,ouale,sare piper si se omogenizeaza.
  • Cu acest amestec es umple buzunarul mielului apoi se coase .Se unge bine carnea si se da la cuptor pentru 2-3 ore pana se coace bine si capata o crusta aurie.

Poze

Miel umplut, poza 1
Miel umplut, poza 2
Miel umplut, poza 3
Miel umplut, poza 4
Miel umplut, poza 5
Miel umplut, poza 6
Miel umplut, poza 7
Miel umplut, poza 8
Miel umplut, poza 9
Miel umplut, poza 10
Miel umplut, poza 11

Întrebări:




Comentarii:

30/03/2013

Votre commentaire:pofta buna

(0) (0) Abuz
16/05/2012

Arata bine. Felicitari

(0) (0) Abuz
29/02/2012

FOARTE BINE ARATA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Miel cu sos de iaurt
Miel cu sos de iaurt
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Miel fiert in jantuit
Miel fiert in jantuit
5 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Miel umplut
Miel umplut
6 porții
1h45m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.