Petitchef

Drob de pui

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1kg ficatei de pui

0,5 kg pipote si inimi de pui

2 legaturi ceapa verde

3 fire usturoi verde

marar , patrunjel, leustean verde

3 oua

6 oua fierte tari

1/2 ardei gras rosu

sare, piper

Preparare

  • Se spala bine ficateii si se curata de pielite, la fel se spala si inimile si pipotele si se pun la fiert , ficateii punem putin mai tarziu pt ca fierb mai repede sau se pot fierbe separat.
  • Se lasa sa se rocoreasca apoi se macina, se pune verdeata, adreiul toate taiate marunt folosit robotul se adauga ouale batute, sarea, piperul si ce condimente va mai plac.
  • In tava de la chec unsa bine cu lei si tapetata cu faina sau cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie, se aseaza ouale fierte, se pune restul de compozitie si se unge cu galbenus de ou.Se introduce la cuptor si se coace pana iese scobitoarea uscata.

Poze

Drob de pui, poza 1
Drob de pui, poza 2
Drob de pui, poza 3
Drob de pui, poza 4
Drob de pui, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

07/04/2015

Fff bun

(0) (0) Abuz
29/04/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
17/04/2013

Ccool

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Drob de pui in foietaj
Drob de pui in foietaj
8 porții
1h40m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Drob de pui in foietaj
Drob de pui in foietaj
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.