Fasole cu ciolan afumat in paine

De Shari
(4.50/5 - 171 voturi)
20 comentarii


  • Fasole cu ciolan afumat in paine
  • Fasole cu ciolan afumat in paine, Poza 2
  • Fasole cu ciolan afumat in paine, Poza 3
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 3 ore
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 3 h, 30 m
Dificultate: Ușor

Ingrediente

- 1 ciolanas afumat de porc
- ½ kg boabe de fasole
- o jumatate de morcov mare
- o ceapa
- o felie de telina
- o jumatate de ardei gras
- 2 rosii taiate cubulete(sau pasta de tomate)
- foi de dafin
- boabe de piper negru

Preparare

Se pun boabele la fiert impreuna cu ciolanul cam 2-2 ½.h .Se toaca legumele, se calesc in ulei foarte putin, cat sa se dezvolte aromele.Cand s-a fiert ciolanasul, se taie bucati si se pune inapoi.Se adauga legumele, se mai fierbe cam 20-30 minute.Asta e tot.

Se decupeaza o paine mare, se adauga acolo o portie,se serveste cu acrituri sau ardei iute.

Pofta buna !

Printează paginaAdaugă la favorite
De Shari



Punctează această reţetă:

Comentarii (20):

5 / 5
Postat 15/11/2012, 13:40

Pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna: www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

(0) (0) Abuz
1 / 5iulian
Postat 07/12/2009, 19:18

AM SA INCERC DAR PARE DESTUL DE INTERESANT MULTUMIM

(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 24/10/2012, 06:04

Interesanta !
Si cred ca si foarte gustoasa !!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 05/02/2013, 19:07

Am gustat-o la Alba iulia ..Delicioasa!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 11/02/2013, 11:02

Am macat si este foarte bun superrr

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 23/10/2012, 19:31

Super eu am pus sarmalute in paine

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 07/08/2013, 00:37

Simplu si perfect
Razvan

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 24/04/2014, 16:22

Foarte bun!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 23/10/2012, 09:11

FOARTE GUSTOASA

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 23/10/2012, 13:59

Imi place mult

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei
(c) Madeinwork | Mențiuni legale