Preparare
Se pun boabele la fiert impreuna cu ciolanul cam 2-2 ½.h .Se toaca legumele, se calesc in ulei foarte putin, cat sa se dezvolte aromele.Cand s-a fiert ciolanasul, se taie bucati si se pune inapoi.Se adauga legumele, se mai fierbe cam 20-30 minute.Asta e tot.
Se decupeaza o paine mare, se adauga acolo o portie,se serveste cu acrituri sau ardei iute.
Pofta buna !
Comentarii (20):
Pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna: www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml
AM SA INCERC DAR PARE DESTUL DE INTERESANT MULTUMIM
Interesanta !
Si cred ca si foarte gustoasa !!
Am gustat-o la Alba iulia ..Delicioasa!!
Am macat si este foarte bun superrr
Super eu am pus sarmalute in paine
Simplu si perfect
Razvan
Foarte bun!!!!!!!!!!!!
Imi place mult
FOARTE GUSTOASA