Petitchef

Limba de porc cu masline!

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 limbi de porc

2 cepe

1 telina potrivita

1 morcov mare

masline

bulion/suc de rosii

sare

piper

Preparare

  • Limba se spala bine, apoi se pune la fiert in apa cu sare cand da in fiert, se arunca prima apa, apoi o punem din nou la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si telina!
  • Oala se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc mic pana se patrunde bine carnea se scoate pe un platou sa se racoreasca nitel, apoi se curata bine de coaja/pielitza! se taie feliute.
  • Intr-o cratita, incingem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa taiata marunt cand ceapa devine translucida, se adauga 2-3 linguri de bulion, pe care le subtiem cu supa in care a fiert limba.
  • Se adauga limba, foile de dafin maslinele
    oala se acopera si se lasa la fiert cca 30 de min daca scade f tare se adauga un polonic de supa
    apoi se face un rantas din 2 lingurite de faina si sos(se amesteca se adauga in mancare se lasa cam 10 min mie imi place sosul mai gros, altora mai subtite(daca vreti mai subtire faceti dintr-o singura lingurita de faina).

Poze

Limba de porc cu masline!, poza 1Limba de porc cu masline!, poza 2Limba de porc cu masline!, poza 3Limba de porc cu masline!, poza 4Limba de porc cu masline!, poza 5Limba de porc cu masline!, poza 6Limba de porc cu masline!, poza 7Limba de porc cu masline!, poza 8Limba de porc cu masline!, poza 9Limba de porc cu masline!, poza 10Limba de porc cu masline!, poza 11Limba de porc cu masline!, poza 12Limba de porc cu masline!, poza 13Limba de porc cu masline!, poza 14



Comentarii (27):

17/03/2015

Gust rafinat si o aroma de neuitat, nu poti manca doar o portie

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/02/2014

Foarte gustos !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/02/2014

LASAND COMENTARIILE LA O PARTE SPER SA NU MA PRIVITI UN PRETENTIOS PENTRU ULTIMILE 15 MINUTE LA COMPUNEREA MANCARII EU AS MAI ADAUGA SI AICI VA ROG SA IMI SPUNE-TI DACA GRESESC CU CEVA, LAMAIE TAIATA RONDELE SI DUPA SUST 2-3 LINGURITE DE ZAHAR SAU MIERE MIE MI SE PARE UN GUST MAI RAFINAT SI DACA IMI E PERMIS AM O PROPUNERE SA INCERCATI SI CU LIMBA DE VITA MI SE PARE USOR MAI DELICATA CA SI CONSISTENTA FELICITARI SI ASTEPT IN CONTINUARE SUGESTIILE DVS. COCHETEZ CU ORICE RETETA CARE IMI INCANTA PAPILELE GUSTATIVE PENTRU MINE INSEAMNA UN EXCELENT IN FAVOAREA DVS.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Alex, 30/09/2017

Nota 10.O reteta perfecta

(0) (0) Abuz
08/02/2015

Excelent,si pe intelesul tuturor.
multumim.

(0) (0) Abuz
26/04/2014

Superb de buna, este mancarea mea preferata !

(0) (0) Abuz
12/04/2014

Excelenta

(0) (0) Abuz
27/02/2014

Buna

(0) (0) Abuz
12/02/2014

K

(0) (0) Abuz
02/02/2014

Trebuie sa o incerc

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Limba de porc cu masline
Limba de porc cu masline
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Limba de porc cu masline
Limba de porc cu masline
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Limba cu masline
Limba cu masline
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Uleiul de masline - Aurul verde!Uleiul de masline - Aurul verde!Colectie de retete cu maslineColectie de retete cu masline

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: