Petitchef

Ficat de porc prajit

Felul principal
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g ficat de porc

150 g unt

sare si piper

Preparare

  • Se spala ficatul foarte bine si se curata.Se lasa cam 15 minute in lapte.Se taie in felii cat mai egale ca grosime.
  • Se presara feliile cu putin piper si se prajeste in untul fierbinte. Se intoarce cu furculita.
  • Il prefer mai bine prajit chiar daca stiu ca cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat isi pierde din gust si fragezime.
  • Cand e aproape gata se sareaza.Se serveste cu legume sau salata.

Poze

Ficat de porc prajit, poza 1Ficat de porc prajit, poza 2Ficat de porc prajit, poza 3


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

30/10/2013

Foarte bun. Mie imi place sa-l sting cu otet. Cand este gata scurg untul si pun 2-3 linguri otet.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/08/2013

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/11/2013

F. bun

(0) (0) Abuz
14/12/2012

Papa bun

(0) (0) Abuz
08/11/2012

Super,azi incerc si eu

(0) (0) Abuz
05/08/2011

Foarte buna reteta asta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Ficat de porc prajit cu mujdei
Ficat de porc prajit cu mujdei
3 porții
35 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Ficat de porc cu legume
Ficat de porc cu legume
4 porții
35 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Ficat de porc cu sos de mustar si hrean
Ficat de porc cu sos de mustar si hrean
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Arancini sau mingiute de orez prajitArancini sau mingiute de orez prajit

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: