-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu carne de porc
-
Friptura de porc
-
Ficat de porc prajit
Ficat de porc prajit
Preparare
-
Se spala ficatul foarte bine si se curata.Se lasa cam 15 minute in lapte.Se taie in felii cat mai egale ca grosime.
-
Se presara feliile cu putin piper si se prajeste in untul fierbinte. Se intoarce cu furculita.
-
Il prefer mai bine prajit chiar daca stiu ca cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat isi pierde din gust si fragezime.
-
Cand e aproape gata se sareaza.Se serveste cu legume sau salata.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Foarte bun. Mie imi place sa-l sting cu otet. Cand este gata scurg untul si pun 2-3 linguri otet.
Excelent
F. bun
Papa bun
Super,azi incerc si eu
Foarte buna reteta asta