Petitchef

Friptura de porc in untura

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor
E foarte buna, suculenta si moale!

Ingrediente

Numarul de porții: 2
ceafa

cotlet de porc ce doriti si cat doriti

2 felii mai groase de ceafa de porc cu os

untura de porc

apa

condimente pentru carne

sare, piper

Preparare

  • Intr-o tigaie am pus la incins untura si am adaugat carnea la prajit.
  • Dupa ce s-a rumenit bine pe ambele carti, am scos carnea si am pus-o intr-o alta craticioara, am adaugat peste apa si untura in care am prajit carnea,lasat-o la foc mic pana s-a inmuiat carnea.

Întrebări:




Comentarii:

17/03/2012

Proasta reteta de nimic

(0) (1) Abuz
11/11/2011

F buna,excelenta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc cu piure de cartofi
Friptura de porc cu piure de cartofi
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Friptura de porc in saramura de bere
Friptura de porc in saramura de bere
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCum gatim corect o friptura – testul degetuluiCum gatim corect o friptura – testul degetului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: