Petitchef

Friptura inabusita de porc cu bere

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie carnea felii groase. Intr-o cratita mai mare se topeste o bucata de unt peste care s-a pus si o lingura de ulei ca sa nu se arda. Se pune carnea la rumenit in cratita, cu capac deasupra.
  • Cand s-a rumenit pe toate partile, se toarna berea, se pune usturoiul pisat si condimentele. Se acopera din nou cu capacul si se lasa sa fiarba inabusit pana e moale.
  • Din cand in cand se mai verifica sa nu scada zeama. Daca a scazut, se mai pune apa fierbinte peste.
    Cand a fiert, se scoate carnea si se strecoara sosul. Se serveste cu o garnitura de legume si cu sosul alaturi.


Poze

Friptura inabusita de porc cu bere
Friptura inabusita de porc cu bere - poza 2
Friptura inabusita de porc cu bere - poza 3
Friptura inabusita de porc cu bere - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

12/01/2018

Foarte buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/07/2013

FOARTE BUNA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Cum gatim corect o friptura – testul degetului Cum gatim corect o friptura – testul degetului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează