Petitchef

Friptura inabusita de porc cu bere

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg de carne de porc

ulei, unt

1/2 l bere


sare, piper, busuioc, foi de dafin

Preparare

  • Se taie carnea felii groase. Intr-o cratita mai mare se topeste o bucata de unt peste care s-a pus si o lingura de ulei ca sa nu se arda. Se pune carnea la rumenit in cratita, cu capac deasupra.
  • Cand s-a rumenit pe toate partile, se toarna berea, se pune usturoiul pisat si condimentele. Se acopera din nou cu capacul si se lasa sa fiarba inabusit pana e moale.
  • Din cand in cand se mai verifica sa nu scada zeama. Daca a scazut, se mai pune apa fierbinte peste.
    Cand a fiert, se scoate carnea si se strecoara sosul. Se serveste cu o garnitura de legume si cu sosul alaturi.

Poze

Friptura inabusita de porc cu bere, poza 1Friptura inabusita de porc cu bere, poza 2Friptura inabusita de porc cu bere, poza 3Friptura inabusita de porc cu bere, poza 4



Comentarii:

12/01/2018

Foarte buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/07/2013

FOARTE BUNA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc in saramura de bere
Friptura de porc in saramura de bere
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Cum se bea un pahar de bereCum se bea un pahar de bereFriptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: