Petitchef

Friptura inabusita de porc cu bere

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg de carne de porc

ulei, unt

1/2 l bere


sare, piper, busuioc, foi de dafin

Preparare

  • Se taie carnea felii groase. Intr-o cratita mai mare se topeste o bucata de unt peste care s-a pus si o lingura de ulei ca sa nu se arda. Se pune carnea la rumenit in cratita, cu capac deasupra.
  • Cand s-a rumenit pe toate partile, se toarna berea, se pune usturoiul pisat si condimentele. Se acopera din nou cu capacul si se lasa sa fiarba inabusit pana e moale.
  • Din cand in cand se mai verifica sa nu scada zeama. Daca a scazut, se mai pune apa fierbinte peste.
    Cand a fiert, se scoate carnea si se strecoara sosul. Se serveste cu o garnitura de legume si cu sosul alaturi.

Poze

Friptura inabusita de porc cu bere, poza 1
Friptura inabusita de porc cu bere, poza 2
Friptura inabusita de porc cu bere, poza 3
Friptura inabusita de porc cu bere, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

12/01/2018

Foarte buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/07/2013

FOARTE BUNA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc in saramura de bere
Friptura de porc in saramura de bere
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.