Petitchef

Muschiulet de porc in crusta de arahide

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 400F mustarul si untul de arahide se ametsca intr-un castronel se sareaza si pipereaza muschiuletul si se prajeste in cele cateva linguri de ulei, la temperatura medie-mare pana se rumenesc frumos.
  • Se unge muschiul cu amestecul cu mustar, apoi se tavaleste prin arahidele tocate si se pune in tava speciala pt fripturi.
  • Se toarna o cana cu apa in tava si se da totul la cuptor pt aproximativ 40 de minute sau pana temperatura interioara a carnii este de 160F (71C).
  • Se scoate din cuptor si se lasa sa se odihneasca minim 15 minute, acoperit cu folie de aluminiu, de-abia dupa aceea se taie in felii.Se presara cu coditele de ceapa verde si se serveste langa garnitura preferata (la noi a fost o salata mesclun).


Poze

Muschiulet de porc in crusta de arahide, poza 1
Muschiulet de porc in crusta de arahide, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

12/11/2016

De ce numai patru stele???Pentru ca reteta ca atare este buna.Am gatit aceasta mancare.Dar de ce scrieti grade Fahrenheit.Nu toate gospodine au tabele cu grade Celsius si grade Fahrenheit.Ati gatit aceasta reteta sau pur si simplu ati copiat-o.

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
13/11/2016

Buna reteta !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschiulet de porc in crusta de piper
Muschiulet de porc in crusta de piper
2 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Muschiulet de porc in crusta cu slanina
Muschiulet de porc in crusta cu slanina
6 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Muschiulet de porc in crusta cu migdale
Muschiulet de porc in crusta cu migdale
4 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Burger d'edmond - edmond pure burger
Burger d'edmond - edmond pure burger
1 porții
30 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Untul de arahide Untul de arahide Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei