Petitchef

Brasovene

Felul principal
2 porții
25 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
clatite

carne tocata (pui sau porc)

o ceapa mica

2 catei de usturoi

pasta de rosii

busuioc sau alte ierburi

sare, piper

Preparare

  • Se caleste ceapa tocata si usturoiul in putin ulei, apoi se pune carnea si pasta de rosii, sare, piper. se calesc toate pe foc pana cand carnea e bine facuta.
  • Cu compozitia asta se umplu clatitele, se impacheteaza, se dau prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajesc.
  • Se servesc calde, cu smantana deasupra.

Poze

Brasovene, poza 1Brasovene, poza 2Brasovene, poza 3Brasovene, poza 4Brasovene, poza 5Brasovene, poza 6



Comentarii:

27/02/2013

Nu inteleg de ce nu da si cum se face clatita

(0) (0) Abuz
30/10/2011

Bunos bunos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Fettucine cu sos de tomate si carne tocata
Fettucine cu sos de tomate si carne tocata
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Clatite brasovene
Clatite brasovene
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: