Petitchef

Brasovene

Felul principal
2 porții
25 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se caleste ceapa tocata si usturoiul in putin ulei, apoi se pune carnea si pasta de rosii, sare, piper. se calesc toate pe foc pana cand carnea e bine facuta.
  • Cu compozitia asta se umplu clatitele, se impacheteaza, se dau prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajesc.
  • Se servesc calde, cu smantana deasupra.


Poze

Brasovene, poza 1
Brasovene, poza 2
Brasovene, poza 3
Brasovene, poza 4
Brasovene, poza 5
Brasovene, poza 6

Întrebări:




Comentarii:

27/02/2013

Nu inteleg de ce nu da si cum se face clatita

(0) (0) Abuz
30/10/2011

Bunos bunos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clatite brasovene
Clatite brasovene
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu carne tocata (reteta video)
Cartofi umpluti cu carne tocata (reteta video)
8 porții
1 h 10 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tochitura ardeleneasca
Tochitura ardeleneasca
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.