Pui cu usturoi si ghimbir Felul principalFoarte ușor1 oră Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 2 350 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasiute 4 linguri de ulei de arahide (sau de floarea-soarelui) 1 capatana mare de usturoi, cateii decojiti si dati prin razatoare 4 catei de usturoi, curatati si taiati firidoare subtiri 4-5 felii subtiri de ghimbir, taiate firisoare subtiri 5 cm bucata de ghimbir, decojita si data prin - razatoare 2 linguri de vin de orez Shiaoxing (sau vin alb demi-sec si aromat) sare 1 lingura de zahar brun 1/2 ardei gras rosu, curatat si taiat fasiute 1/2 ardei gras galben, curatat si taiat fasiute 1/2 ardei gras verde, curatat si taiat fasiute 3-4 ardei iuti rosii, uscati (optional) 1 lingura de sos de peste 150 ml fond de pui (sau supa preparata din cubulete de concentrat), sau cat este nevoie 1/2 lingurita de amidon, dizolvat in 2 lingurite de apa 2 cepe verzi, taiate bucatele, pe diagonala