Petitchef

Cus-cus cu legume si sos

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

pentru sos:

pentru cus cus:

pentru legume:

Preparare

  • E pun intr-o tigaie toate ingredientele pentru sos si se coc 50 de minute.
  • Se pun intr-o tigaie toate ingredientele pentru sos si se coc 50 de minute.
  • Cand e gata sosul, se zdrobeste cu furculita.
  • Pentru cus cus se fierbe apa si se adauga uleiul si sare.
  • Cand apa fierbe, se stinge focul si se pun cus cus-ul in apa, se amesteca si se lasa sa stea.
  • Legumele se prajesc toate intr-o tigaie incapatoare; intai vanata si ardeiul, care se prajesc mai incet apoi se adauga dovlecelul si rosiile iar dupa un timp si restul legumelor si se potriveste de sare.
  • Se amesteca legumele cu cus cus, se adauga sosul si se serveste.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cus cus cu pui si legume
Cus cus cu pui si legume
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cus cus cu pui si rosii
Cus cus cu pui si rosii
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cuscus cu legume coapte
Cuscus cu legume coapte
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.