Petitchef

Friptura de miel

Atat de frageda....

Felul principal
8 porții
10 min
1 h 30 m
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Carnea se spala, se lasa bucata intreaga (nu se portioneaza pentru ca mielul este si asa prea fraged).
    Si nu vrem sa avem o friptura uscata, netaind carnea tot sucul va fi in interiorul carnii.
    Condimentam cu sare si piper si asezam carnea intr-o tava.
    Ceapa se va curata si se va taia in bucatele de 2-3 cm si se va pune de jur imprejurul carnii.
    Adaugam si putin rozmarin si maghiran.
    Stropim cu vin alb, adaugam si o cana de apa si o dam la cuptor intai la foc mic pentru o ora, dupa care vom mari focul sa se rumeneasca frumos deasupra.
    Din cand in cand deschidem cuptorul si stropim friptura.
    Se intoarce friptura pe ambele parti sa se rumeneasca.

    Scoatem friptura din tava, o portionam si se aseaza pe un platou.

    Cu zeama care a ramas, se face un sos pentru friptura.
    Strecuram ce a ramas in tava, adaugam un pahar de apa, un pahar de vin alb si 2-3 linguri de bulion.


Întrebări:




Comentarii (44):

26/03/2015

Mmmmmmmmmmmm

(0) (0) Abuz
04/05/2014

Este un deliciu mai ales cu salata

(0) (0) Abuz
vasile barbascu, 27/04/2014

Daca as avea mai mult de 5 stele , as da mai mult.

(0) (0) Abuz
27/04/2014

Friptura de miel este reteta pe care o asteptam

(0) (0) Abuz
27/04/2014

Super gustos va multumim de reteta

(0) (0) Abuz
27/04/2014

Eu pun deasupra cind friptura este deja facuta unt amestecat cu diferite condimente cum ar fi:leustean,patrungel,marar tocat marunt toate incorporate in unt si unsa friptura si lasata in cuptor 20-25 min,pina se face crusta mirodeniile este excelenta!!!

(1) (0) Abuz
27/04/2014

Excelent

(0) (0) Abuz
26/04/2014

BELEAA!

(0) (0) Abuz
26/04/2014

Buna buna

(0) (0) Abuz
26/04/2014

Este pe gustul meu,in stilul meu de a prepara friptura!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează