Petitchef

Friptura de miel la tava

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se prepara ingrozitor de usor
    Se spala carnea, se condimenteaza bine cu condimente speciale pentru friptura de miel si se lasa cateva ore "la marinat" in frigider.
  • Puteti lasa bucata de carne intreaga sau o puteti taia de pe os in bucati mai mari, cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.
    Se aseaza intr-o tava mare; se presara sare, piper si se unge bine cu ulei.
  • Se poate impana, din loc in loc, cu felii de usturoi
    Se da la cuptor, la foc potrivit, cu un pahar de apa si acoperita cu un capac sau folie, timp de 20-25 minute.
  • Se intoarce apoi si se mai tine sub capac inca o data pe atataLa sfarsit, se lasa la foc tare, neacoperita, cateva minute, pana se rumeneste frumos, pe ambele parti.
  • Garnitura, din pacate, mai prins, si "asezarea pe farfurie" nici atat dar pot sa va indrum spre garnitura de cartofi, de efect si gustoasa tare, pe care adoptat acum cativa ani, la meniul de Craciun, aici: "Banuti" de cartofi.


Poze

Friptura de miel la tava
Friptura de miel la tava - poza 2
Friptura de miel la tava - poza 3
Friptura de miel la tava - poza 4

Întrebări:




Comentarii (13):

29/05/2015

Bun!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/04/2015

Super merita ancercata reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/04/2015

Asa o sa fac de paste, dar cu garnitura de orez, si salata verde cu ceapa verde si mult marar...mmmm...

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
11/04/2015

Mi-e foame!

(0) (0) Abuz
19/04/2014

F f buna

(0) (0) Abuz
18/04/2014

Am sa o fac astazi,va spun cum a iesit...

(0) (0) Abuz
29/07/2013

Pur si simplu.... delicios

(0) (0) Abuz
02/06/2013

Excelent, cu conditia ca mielul sa fie mai''dolofan'', altfel ramane numai o spuma pe niste oscioare

(1) (0) Abuz
02/05/2013

Foarte delicios !!!

(0) (0) Abuz
02/05/2013

Arata super bine.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Cum gatim corect o friptura – testul degetului Cum gatim corect o friptura – testul degetului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează