Petitchef

Coaste de miel cu rozmarin

Este absolut delicioasa daca iti place mielul!

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru marinada:

Pentru tava:

Preparare

  • Se taie pielitele dintre coaste in partea cu mai putin carne si se scoate de pe oase.nu avut rabdare sa o scot asa ca doar despartit. Se pune carnea la marinat in amestecul respectiv timp de 30min-1h, la frigider.
  • Se pune hartie de copt intr-o tava, se aseaza coastele una intr-alta si se adauga si restul de ingrediente. Oasele expuse trebuie invelite in folie alimentara, altfel se pot arde.
  • Se baga la cuptor la foc mediu pana se patrunde (cca 1h), se scoate folia de pe oase si se mai lasa 10 min la foc mai mare pana se rumeneste bine.


Poze

Coaste de miel cu rozmarin, poza 1
Coaste de miel cu rozmarin, poza 2
Coaste de miel cu rozmarin, poza 3
Coaste de miel cu rozmarin, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2 h 20 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.