Petitchef

Friptura din ceafa de porc

Felul principal
6 porții
5 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
800 gr ceafa de porc

2 cepe mici

3 catei usturoi

50ml ulei

50 ml apa


sare

piper

Preparare

  • Se taie carnea in felii de un cm si se bate usor cu batatorul de carne.. se asezoneaza cu sare, piper si rozmarin marunt.

    Se taie ceapa si usturoiul si se pun in tava unde s-a pus uleiul

    Peste se aseaza carnea si se toarna apa..

    Se acopera cu folie de aluminu si se da tava la cuptorul preincins la 180 gr pt 15 minute,

    Se inlatura folia de aluminiu si se da la cuptor pana se rumeneste usor, dar nu prea mult ca sa nu se intareasca carnea care trebuie sa fie foarte frageda.

    Se serveste cu cartofi cu rozmarin si usuturoi.

    Pofta buna!
    Pt reteta cu fotografii pas cu pas, va astept pe blog!

Poze

Friptura din ceafa de porc, poza 1Friptura din ceafa de porc, poza 2



Comentarii (33):

Nicolae
Nicolae, 01/01/2015

.....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2014

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/01/2014

Deliciu......

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/12/2013

O bunatate.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Foarte bun siusor de gatit

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Super ok.... in plus merge un spritz demisec de minune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Este ffffff delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/12/2016

Super ok si rapid

(0) (0) Abuz
30/12/2015

Acuma vad ca reteta contine si peste "Peste se aseaza". Nu prea se potriveste cu ceafa de porc.

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura din ceafa de porc
Friptura din ceafa de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCum gatim corect o friptura – testul degetuluiCum gatim corect o friptura – testul degetului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: